Hızlı Kilo Verdiren Ürünler - ÇÖP BİDONU

Spor, doğa, sağlık, teknoloji ve güncel içerikler

Sağ Baştan Say

Home Top Ad

Post Top Ad

26 Aralık 2017 Salı

Hızlı Kilo Verdiren Ürünler

 
Çöp Bidonu Hızlı Kilo Verdiren Ürünler

  Kilo almaktan nefret edenler burada mı?  Sürekli aklını kurcalayan kilolar ve bununla baş etmek için aç kalmak büyük stres yaratıyor değil mi? Sen bu stresi yaşarken önünden geçip giden manken gibi kızlar yiyip yiyip kilo almadığını mı söylüyor?  Bu yazımızı okuduktan sonra sende yiyerek kilo almayacaksın.
 Kısaca bilgi verelim bu besinler diyet dünyasının göz bebeği. Diyetisyenler tarafından sürekli kullanılıyor. Katabolik besinler ya da yağ yakıcı besinler deniyor kendilerine gözde besinlerimizin. Vücudumuz bu besinleri sindirmeye çalışırken normalden fazla enerjiye ihtiyaç duyar. Böylece besinin verdiği enerjiden çok besini yakmak için enerji gerekir. Yani bu besinleri tüketirken enerji harcayıp zayıflıyorsunuz. Yalnız özellikle dikkat edilmesi gereken bir nokta var bu besinlerle ilgili bunu sakın kaçırmayın. Haşlama ve buhar pişirme yöntemiyle ya da çiğ bir şekilde tüketmelisiniz. Artı bir özelliği ise bu besinler bolca lif içeriyor ve tok tutuyor.
  • Katabolik meyvelerin kraliçesi yaban mersini. Şekeri düzenlerken kalori alımını engeller. Yedikçe de mutlu eden antidepresan özelliği var. 
  • Herkesin damak tadına uymayan belki hiç tadına bile bakmadığınız kerevizde bu altın gıdalardan. Katabolik sebzelerin kralı diyelim biz kerevize de. Çiğ tüketim katabolik derecesini arttırıyor. Ayrıca bolca A ve C vitamini de içeriyor.  Hiç tüketmediyseniz nasıl tüketilir diye düşünüyorsanız salatası çorbası dolması yapılabiliyor.
  • Elmanın yağ yakma özelliği olduğu çoğu kişi tarafından bilinirken biz de buraya yazmazsak olmaz. 100 kalorilik orta büyüklükteki elma için vücudun 120 kalori enerji harcaması gerekir ki bu da vücuttan 20 kalori enerji harcanacağı anlamına gelir. 
  • Salata salata salata diye boşuna söylemiyor diyetisyenler. Maydanoz, marul, lahana, ıspanak katabolik besinlerden. Ayrıca metabolizma hızlandırıcı özelliği olan limonu da salata ile birleştirdiğinizde katabolizmanın dibine vuruyorsunuz. Limonun bağışıklığı güçlendirdiğini ıspanak ve ette oldukça fazla bulunan demir emilimini de arttırdığını belirtelim. Ispanak pişirildikten sonra katabolik özelliği daha da artıyor ve akşam yemeği önerileri arasına giriyor.
  • Cilt sağlığı için önerilen su deposu olan salatalığın bize de faydası bulunuyor. Katabolik besinler arasında yer alıyor ve çoğu yemek yanında muhteşem bir meze salata haline geliyor. Tokluk süresini uzatırken içerisindeki mineral ve vitaminlerle de vücuda faydası bitmiyor.
  • Kışın sevilen meyvesi C vitamini kaynağı olan greyfurt katabolik meyvelerdenken yazın sevilen katabolik meyvesi karpuz. 
  • Diyet sayfalarından eksik olmayan yeşilçayın neden tercih edildiğini de anlamış bulunuyoruz. Kalorisi bulunmazken yağ yakımı da yüksektir. Limonla birleştiğinde tam bir yağ düşmanı haline geliyor.                                                                                                                                                                                                                       g.k.t 






Post Bottom Ad

Pages