10 Bin TL Sermaye İle Ne İş Yapabilirim? - ÇÖP BİDONU

Spor, doğa, sağlık, teknoloji ve güncel içerikler

Sağ Baştan Say

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mayıs 2017 Pazartesi

10 Bin TL Sermaye İle Ne İş Yapabilirim?

İş hayatı çok dinamik ve rekabete neredeyse yetişilemiyor. Bir sektörde var olmaya çalışılırken, ikameleri çoktan piyasaya hakim oluyor. Peki, on bin lira ile oldukça kâr edebileceğiniz işler mevcut desek ne dersiniz? 

             Franchising Bayilikleri

Az Sermaye Günümüzde birçok alanda franchising alınabiliyor. Çok az sermaye ile başlayıp kendi işinizin patronu olun. On bin lira değerinde hatta daha az miktarla çiğ köfte bayiliği satın alınabiliyor. Franchise yerine sıfırdan kurulum ise hemen hemen aynı miktarlarda.

Kiosk

Gün içinde sıkça gördüğünüz ve küçük atıştırmalıkları satın aldığınız kioskların ortalama beş bin lira ciroelde ettiklerini biliyor musunuz? Son dönemde alışveriş merkezlerinde boy gösteren çikolata kiosklarından tutun sokaktaki bardak mısırcılara kadar yaygınlaşan sektör kazandırıyor.


 Pilavcı

İşlek ve alışveriş mekanlarına yakın bir bölgede şirin bir dükkan kiralayıp pilav satın. Özellikle gece eğlence hayatının son durakları olan köfte, kokoreç ve pilavcıların kazancı oldukça fazla. Kaliteli ve müşteri odaklı bir sunumun ardından vaktinizi, kârınızı hesaplamaya ayırın.


 Ürün İthal Edip Türkiye’de Satın.
Aliexpress

Aliexpress ve Alibaba siteleri sayesinde Çin’den ucuz ürün alımı çok kolay. Yapmanız gereken Ülkemizde zor veya pahalıya satılan ürünleri tespit edip ithal etmek. İç pazarda ucuz ürünü gören tüketici sayesinde iyi bir gelir elde edebilirsiniz.


   Korku Evi

10 Bin TlYapmanız gereken nüfusun yoğun olduğu bölgede uygun bir mekan kiralayıp, ürkütücü bir ortam oluşturmak. Hatta bunu bile yapmanıza gerek kalmadan on bin lira gibi ücretlerle bütün sistemi kuran firmalar bulunuyor. Kurulumu tamamladıktan sonra reklam yapmanız çok önemli. Haftada üç gün çalışarak geçiminizi rahatlıkla sağlayabilirsiniz.



    Mantar Yetiştiriciliği

Suni olarak da üretilen birçok mantar türü bulunuyor. Başlangıç olarak az sermaye ile küçük bir alanı tercih edin. Gelirinizi katlayarak üretim alanınızı genişletin ve yeni pazarlar bulun. Düzenli ve basit işlemlerle çiftliğinizi kuruldu bile.


    Solucan Gübresi Üretimi

Organik tarımın ülkemizde yaygınlaşmasıyla tarım alanında solucan gübresi kullanımı yaygınlaşıyor. Üstelik bu işi yapan çok az kişi bulunuyor. Üreticilerin görüşü değerlendirildiğinde talep daha da artmakta. Üretim ise talebi karşılayamıyor. Solucanların kısa sürede üremesi ve toğrağı işlemesi sayesinde yüksek kazançlar sağlanıyor.


Post Bottom Ad

Pages