On Muhteşem Kahvaltı Mekanı - ÇÖP BİDONU

Spor, doğa, sağlık, teknoloji ve güncel içerikler

Sağ Baştan Say

Home Top Ad

Post Top Ad

3 Ağustos 2017 Perşembe

On Muhteşem Kahvaltı Mekanı

Doğanın kollarında kahvaltı keyfini tattınız mı? Geç değil! Yaz bitmeden mutlaka denemeniz gereken 10 muhteşem kahvaltı mekanı...

Güne güzel başlamanın en güzel yolu kahvaltıdan geçiyor. Kahvaltı için seçtiğiniz yer ise bunu ikiye katlıyor. Yeşillikler arasında karşınızda bir deniz, göl yanınızda sevdikleriniz varsa paha biçilemez oluyor.  Tüm sıkıntıları unutup deşarj olmanız için seçtiğimiz 10 güzel mekân:

1-      Çınar - Marmaris

ÇINAR MARMARİS ile ilgili görsel sonucu
Marmaris’in en gizli köşelerinde bulunmak için bekleyen kahvaltı mekânımız Çınar, giden herkesi büyülüyor. Yazın sıcağından bunalanlar için ağaçların arasında konumlanmış ve içerisinde dere akıyor. Ayrıca çardakları ağaçların üzerine kuruluyor. Nefis bir serpme kahvaltısı manzaraya yukarıdan bakarken oldukça keyifli geçiyor. Marmaris’e yolu düşenler için Sedir Adası yolunda bulunan bu mekânımız sizi bekliyor.

2-      Çakırlar Kahvaltısı - Antalya

ÇAKIRLAR KAHVALTI

Antalya’nın en yüksek yerlerinden biri olan Çakırlar, dağlar arasında yerleşmiş ve ağaçlık bir bölge. Bir köy olan Çakırlar, kahvaltına da yansıtıyor ve kahvaltısını çadırlarda da sunuyor.

3-      Tarihi Çınaraltı Aile Çay Bahçesi - Çengelköy
Tarihi Çınar Altı Çengelköy


İstanbul’a gidenler mutlaka bilir, kendi kahvaltınızı getirmenize izin veren bu mekân Boğaz Köprüsü ve İstanbul manzarasını sunuyor. Kendi kahvaltısı da oldukça başarılı olan mekâna erken gitmenizde fayda var, aksi durumda yer bulamayabilirsiniz.

4-      Saklıgöl- Marmaris


marmaris saklıgöl ile ilgili görsel sonucu

Yeşil ve mavinin birleştiği en güzel noktalardan biri de Saklıgöl. içerisinde çeşitli aktiviteler ve muhteşem yemekleriyle sizi kendisine bağlıyor.

5-      Yoros Kafe -  Anadolu Kavağı


yoros cafe anadolu kavaği ile ilgili görsel sonucu


Doğa içerisinde yerleştirilmiş bir tarih içerisinde kahvaltı üstelik İstanbul manzarası ile harika. Ahşap malzemeleriyle doğaya uyum sağlayan mekânımızın kahvaltısı da oldukça lezzetli. Erken saatlerde gitmeniz yer bulabilmeniz için iyi bir fikir oluyor.

6-      Emirgan Korusu - Şişli


emirgan korusu şişli kahvaltı ile ilgili görsel sonucu


İstanbul’da doğanın tadını çıkarabileceğiniz sayılı yerlerden biri olan Emirgan korusunu kesinlikle lale döneminde ziyaret etmelisiniz. Yeşilliklerine muhteşem lale renklerini kattığında muhteşem bir manzara oluşuyor ve kahvaltı harika hale geliyor. Bu manzarayı en güzel Sarı Köşkten izleyebilirsiniz.

7-      Karamandere Köyü Saklıgöl - Şile


Karamandere Köyü Saklıgöl - Şile ile ilgili görsel sonucu


İstanbul’un gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için çok da uzak sayılmayan bir mekân. Huzur arayanlar içerisindeki bu yerimiz göl kıyısında ağaçlar içerisine saklanmış durumda

8-      Saklıvadi- Yeni İzmir yolu- Balıkesir

Saklıvadi  izmir yolu


Yolculuk sırasında güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsanız burası tam da size göre. doğal güzellikleriyle kendisini süsleyen mekanımızda sizi şaşırtacak bir kaç şey daha var. gidip görmeniz tavsiye edilir.

9-      Messt Kafe - Nakkaştepe

Mest Kafe Nakkaştepe

Bu mekânımız yemyeşil bir tepede tavşanlar içerisinde boğaz manzarası sunuyor. Kahvaltısının açık büfe olmasıyla da tercih ediliyor.

10-  Karafırın- Bozüyük
karafırın bozüyük iftar ile ilgili görsel sonucu

Eğer yolunuz Bilecik'e düşerse küçük bir ilçesi olan Bozüyük'e de uğramanızı tavsiye ederiz. Özellikle kahvaltısıyla nam salmış mekanımız doğal bir ortam içerisinde sizi oldukça rahatlatıyor.






Post Bottom Ad

Pages