Hayatta Kalma Belgeselleri - Survival Programs - ÇÖP BİDONU

Spor, doğa, sağlık, teknoloji ve güncel içerikler

Sağ Baştan Say

Home Top Ad

Post Top Ad

18 Kasım 2017 Cumartesi

Hayatta Kalma Belgeselleri - Survival Programs

  Doğaya kaçma planı yapanlar, tabiatı düşleyip hevesi kursağında kalanlar! Doluşun bak ne dicem? 
  Son günlerde havalar epey soğudu. Şu an nereden bu yazıyı okuyorsunuz bilmiyorum ama bizim buranın insanı poşulara dolanır oldu. Çok doğu denmez aslında buraya. Haritayı eline alırsan sınırın biraz berisi işte. Neyse  soğuktan totonuzu donmaktan kurtarıp, evinize doğayı getirdik. Şimdi sıcacık yatağınızda kahvenizi yudumlarken, hayatta kalma mentali yapın. İşte size doğayla iç içe survival programları;

1. BEAR GRYLLS

survıval eğitmeni, hayatta kalma belgeseli
Bear Grylls
  Midesiz derler ya, işte vücut bulmuş hali. Kendi pisliği hariç aklınıza gelen herşeyi yiyebilir. İngiliz özel kuvvetler de uzun süre çalıştıktan sonra, durmayıp yola devam etmiş bir adam. İnsan doğaya karşı, vahşi yaşamla mücadele, hayatta kalma okulu gibi programlarıyla doğa aşkınızı bir nebze de olsa dindiriyor. Ayrıca ABD'li birçok sanatçıyı programına konuk edip keyifli maceralara atılıyor. 

2. ED STAFFORD

survıval eğitmeni, hayatta kalma belgeseli
  Doğaya sadece temel giyecek kıyafetleri ve mobil kameralarla çıkıyor. Zaten anlatmak istediği de gerekirse uzun süre doğada yaşanabileceği. Edd Stafford'u diğerlerinden ayıran en önemli özellik kat ettiği mesafeler. 


3. HAZEN AUDEL

Dünyanın birçok yerinde geleneksel kabile yaşamlarına dikkat çekiyor. Kabilelerin yirminci yüzyıla tecrübeleriyle geldiğini belirterek geleneksel yaşam tarzlarını öğreniyor. Tıpkı onlar gibi doğada yaşamaya başlayarak kabilelerin ilginç hayatını ekrana taşıyor. 


4. DUAL SURVİVAL 

hayatta kalma belgeseli
  Namıdeğer çifte kurtuluş. Doğada yaşamla ilgili tecrübesi olan usta kişilerden ikisine senaryo veriliyor. Senaryo gereği uzun süre hayatta kalma adına öğretici bilgiler aktarılıyor. 





5.  ÖZGÜR YAŞA
hayatta kalma belgeseli
  Abd'de yaşayıp doğaya kaçma düşüncesi olan bir deste insanın hikayeleri. Her birinin ayrı yerlerde doğada geçirdikleri mücadele anlatılıyor. Son derece yararlı bilgiler edinebileceğiniz keyifli bir program. 

6.  ÇARK KURTULUŞ OYUNLARI

hayatta kalma yarışması
  Kendini kanıtlamak isteyenlerin yer aldığı ve hiçbir ödülü olmayan yarışma programı. Yarışmacılar her dolunay çıktığında yer değiştiriliyor ve yeni yerlerinde mücadeleleri başlıyor. Altı ayın sonunda hala hayatta olabilen varsa yarışmayı kazanmış kabul ediliyor. Survivalı sevenlere şiddetle tavsiye edilir. 



 İyi seyirler. 


Post Bottom Ad

Pages