Makale Yazarak Para Kazanma - ÇÖP BİDONU

Spor, doğa, sağlık, teknoloji ve güncel içerikler

Sağ Baştan Say

Home Top Ad

Post Top Ad

19 Mayıs 2017 Cuma

Makale Yazarak Para Kazanma

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok meslek peydahlanmış durumda. Reklam ve kazanç sağlama işini sanal ortamda çok iyi geçekleştiren şirketler, ihtiyaçlarını karşılamak üzere ucuz iş gücünü tercih ediyor. Böylelikle işverenin çalışma ortamı oluşturmasına gerek kalmazken, evde para kazanma isteğinde olanların işi kolaylaşıyor.

Yurdum insanı Freelance kelimesini her ne kadar evde don atletle para kazanmakla özdeşleştirse de işverenler için büyük avantaj. Bu yazımızda ücretli makale yazma siteleri içerisinde öne çıkanları değerlendirdik. Genellikle ev hanımlarının ve iş bulamayıp evde pinekleyen gençlerin tercihi olan makale yazarlığı için birçok platform bulunuyor. En çok kullanılan makale sitelerini, içerik üretmek isteyen kişilere faydalı olacağını düşünerek tanıtmaya çalıştık.

Yazarak para kazanmak istiyorum diyorsanız, öncelikle bu hususları bilmeniz gerekir. Bütün sitelerde yazdığınız kadar kazanırsınız. Yani bakkalda satılan bir gazetenin köşe yazarı değilseniz, günde bir makaleyle para kazanmayı beklemeyin. İçerikleri kafanıza göre yazacağınızı düşünüyorsanız yine cebiniz boş kalacaktır. İçerikler açıklamalarda belirtildiği gibi olmazsa revize alırsınız. Revizeleriniz rutine bağlarsa, editörden gelen bay bay mesajıyla ilişiğiniz kesilir. Bu arada birçok farklı konu da yazabileceğiniz gibi genelde tanıtım içerikleri üretmeniz istenir. Hemen hemen her sitenin ödeme günü bulunuyor ve o ay içinde ürettiğiniz içeriğin karşılığı hesabınıza gönderiliyor. Bunun için de alt limitinizin bulunması gerekiyor ve her sitede farklılık gösteriyor. Hemen hemen hepsinde yazarlık seviyeleri bulunuyor. Ücretlendirmeler de yazar seviyelerine göre yapılıyor.

1.       İçerik Bulutu

Makale Yazarak Para Kazanma
Resim yazısı ekle

Bir kere her önüne geleni yazar yapmaması ile bilinen İçerik Bulutu, gerçekten uzman yazar arıyor. Yazar kabulünü de davetiye usulü gerçekleştiriyor. İçerik üretimine o kadar önem veriyor ki, bir makale birçok editörün denetiminden geçiyor. Eğer sahip olduğunuz bir uzmanlık alanınız varsa büyük avantaj. İçerik üretme alanında ciddi bir disiplin sahibi. Yazarlarına piyasaya göre en dolgun ücret veren ve karşılığını da fazlasıyla alan site.

2.       Nasıl Kolay


Makale Yazarak Para Kazanma
Kendi adına sitesi de bulunan Nasıl Kolay, davetiye usulüyle yazar kabul ediyor. Sitede çalışan bir başka yazar veya editör tarafından davetiye almanızın ardından belli konularda deneme yazısı yazmanız isteniyor. Yazınız başarılı bulunursa yazarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Nasıl kolay yazarlarına gerçekten değer veren ve dolgun ücret veren siteler arasında yer alıyor.


3.       Makale Yaz Kazan


Yazarlarına samimi bir yaklaşımla sahip çıkan site diyebilirim. Burada makale yazmanız istendiği gibi, içeriğe uygun görsel de istenebiliyor. Yazar olma talebinde bulunurken yazar ücretlerini açıkça belirtmesiyle de takdirimizi kazanmıştır diyebiliriz.
Makale Yazarak Para Kazanma
Yaz Kazan                                                 Makale Yazarak Para Kazanma
Yazarlığa kabul edildiğiniz anda standart yazar olarak başlayıp, belli seviyeye geldikten sonra iyi ücretler kazanabileceğiniz platform. Belli bir seviyeye gelmeniz için ciddi uğraş vermeniz gerekiyor. Sürpriz yarışmaları değerlendirip yazar davet etmeniz yararınıza olacaktır.

5.       İyi Makale

Makale Yazarak Para Kazanma

İçerik üreticileri ve alıcılarını, objektif bir şekilde buluşturan şahane bir ortam. Şahane diyorum çünkü; prensip gereği 100 kelimeye karşılık 1 liranın altında teklif edeni bünyesinde barındırmıyor. İyi makalede her şey gayet net. Makalelerinizi siteye gönderip alıcıların almasını bekleyeceğiniz gibi, sipariş üzerine de makale yazabilirsiniz. Anlayacağınız makale konusunda açık bir pazar.

  Makale yazarak para kazanma tahmin edildiği gibi kolay değildir. Sabırlı olmanız ve kendinizi sürekli geliştirmeniz gerekir.  Takdir edersiniz ki; gelişen bir dünyanın içeriklerine ayak uydurmak şarttır. Bol kazançlar.

Post Bottom Ad

Pages